Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések
 

Tökfőzelék fasírttal – paleo habarás, fasírt panírozás

Recept kategória
Ebéd-Vacsi

Tökfőzelék fasírttal – paleo habarás, fasírt panírozás

Nem hangzik ördöngősen ugye? Mégis sok háziasszonynak okoz fejtörést, hogy mivel készítsen habarást és a fasírtot hogyan panírozza paleósan.

Tökfőzelék hozzávalói 4 személyre:

1 kg gyalult fagyasztott tök

1 apró fej vöröshagyma

1 ek szárított vagy friss apróra vágott kapor

1 csapott ek. pirospaprika

2 tk. citromlé (ecet is lehet)

kókusz olaj

Habaráshoz:

2 púpozott ek PaleoLét lisztvarázs

1 dl kókusztejszín + 0,5 dl víz

Elkészítés:

1. A felkockázott hagymát kókusz olajon dinszteld meg, majd a tűzről lehúzva keverd hozzá a kaprot, majd hintsd meg pirospaprikával.

2. Tedd bele a tököt, majd miután puhára főzted készítheted a habarást, melyhez

3. a Lisztvarázst keverd össze a vízzel higított kókusztejszínnel. Néhány evőkanál forró vizet vagy néhány evőkanál forró főzeléket kanalazz a habaráshoz, majd mituán kiegyenlítődött a hőmérséklete a habarásnak, mehet a főzelékhez, melyet 1-2 perc forrást követően tálalhatsz.

Fasírthoz:

70 dkg darált hús

2 db tojás

2 púpozott evőkanál PaleoLét lisztvarázs

só, bors, hagyma

Elkészítés:

1. A darált húst keverd össze a fűszerekkel, tojással, majd mehet hozzá a Lisztvarázs.

2. Lapíts “pogácsákat”, majd forgasd bele Lisztvarázsba és bő forró olajban süsd mindkét oldalát aranybarnára.

Tetszik? Oszd meg másokkal is!
Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Send this to a friend