Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések
 

Paleo farsangi fánk recept

Recept kategória
Cuki, Ebéd-Vacsi

Paleo farsangi fánk recept

Főként farsang idején kerül figyelmünk középpontjába a fánk készítés. Egyébként pedig az autentikus farsangi időszakon túl is izgalmas menüvariáció lehet egy tartalmas levessel.

Hozzávalók 8 db fánkhoz

  • 4 M-es méretű tojás
  • 50 g eritrit
  • 140 g PaleoLét Lisztvarázs
  • 5 g PaleoLét sütőpor

Elkészítés:
1. A tojásokat keverd össze az eritrittel, majd mehet hozzá a Lisztvarázzsal elkevert sütőpor.
2. Pihentesd fél órát, majd a tésztát négy részre osztva, olajozott kanállal kanalazd bő forró olajba.
3. Mindkét oldalát süsd aranybarnára úgy, hogy figyelj rá ne legyen túl forró az olaj és hideg sem ;-)
4. Tálald sárgabarack lekvárral.

Tipp:

Sárgabarack lekvárt készíthetsz aszalt sárgabarack beáztatásával is, melyet a felpuhulás követően leturmixolsz.

Fontos, hogy PaleoLét sütőport használj, mert csak szódabikarbónával sötétebb lesz a fánk.

Készítette: Sinka Judit
fejlesztő
Tetszik? Oszd meg másokkal is!
Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Send this to a friend