Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések
 

Fasírt-zellerrel-uborkával

Recept kategória
Ebéd-Vacsi

Fasírt-zellerrel-uborkával

Tünde, a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában készítette:

Zellert nagy lukú reszelőn lereszeltem wokban 1 kanál kókuszolajon lepirítottam. Fontos, a sózás max a végén történjen különben nem pirul olyan szépen.

Stefánia vagdalt: hagymát, fokhagymát apróra vágjuk kókuszolajon megdinszteljük, karamellizáljuk…. majd rádobtam fél cukkinit, amit előtte nagy lukú reszelőn átnyomtam és levétől megszabadítottam. Félretettem hűlni. Tudom sokan nem dinsztelik fasírthoz a hagymát, de próbáljátok ki, szerintem megéri a fáradságot.
Darál húshoz hozzá adjuk a tojást, a fűszereket, 2 kanál PaleoLét lisztvarázst, majd a kihűlt hagymás cukkinit.
Őzgerincformát kibélelünk vékonyan a masszával, majd főtt tojásokkal végigrakjuk, a maradék húsmasszával betakarjuk. Tetejét lekentem kókuszolajjal és kb. 45 perc alatt előmelegített sütőben megsütöttem.

Tetszik? Oszd meg másokkal is!
Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Send this to a friend