Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések
 

Fahéjas csiga recept

Recept kategória
Cuki, Egyéb, Reggeli, Túlélő

Fahéjas csiga recept

pizzás csiga mellet nagy kedvenc a családban :-) Ugyanúgy készül, mint a pizzás csiga, csak fűszerek és só helyett eritrit, fahéj kerül a tésztába. Legalább 8-10 óra, egy éjszaka pihenési idő szükséges a tésztának. Érdemes kivárni…naggggyon finom!! :-)

Hozzávalók 6-8 db-hoz:

Elkészítés:

  1. A tojásokat és a reszelt almát keverd össze, majd mehet hozzá a száraz hozzávaló. Alaposan keverd össze és mehet a hűtőbe letakarva pihenni. Ne ijedj meg a híg tésztától, a pihenési idő leteltével, tökéletes, gyúrható állaga lesz.
  2. A kész tésztából csípjél gombócokat, majd Lisztvarázzsal hintett felületen hengergesd meg, majd picit lapítsd el és szórd meg fahéjjal elkevert eritrittel.
  3. Tekerd fel, majd mehet a sütőpapírral bélelt sütőlapra
  4. Kend le tojással
  5. 20 perc alatt, 180 fokon, légkeveréses sütőben süsd készre.
Tetszik? Oszd meg másokkal is!
Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Send this to a friend