Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések
 

Probiotikus paleo kenyér

Probiotikus paleo kenyér

Probiotikus paleo kenyér

Páratlan a textúrája! Olyan szépen összedolgozik a Lisztvarázs az almaecet és a probiotikum. Isteni finom!

Hozzávalók:

4 L-es tojás

1 ek almaecet

160 g PaleoLét Lisztvarázs

5 g só

3 g PaleoLét sütőpor

2 db Probiotikum kapszula

Elkészítés:

  1. Keverjük össze a hozzávalókat, majd 1 órát pihentessük a tésztát. Vizes kézzel formáljunk belőle cipót, majd metszük be a tetejét.
  2. Előmelegített sütőben, légkeverésen süssük 200 fokon 10 percig, majd a  hőmérsékletet 175 fokra mérsékelve, további 35 perc alatt süssük készre.
  3. Szeletelésig hűtsük rácson.

Elhiheted, hogy 2010 óta sokféle paleo kenyér megfordult a számban…Ennek az állaga, ízvilága az, amire azt mondom, hogy na ez kenyér! A Lisztvarázs annyira szépen tud együtt dolgozni az almaecettel és a probiotikummal, hogy nem kétséges a jó eredmény!

További videó receptek

Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá Ön is!

Send this to a friend