Lisztvarázs logo

Videó receptek

Legutóbbi bejegyzések

Üdvözöllek, Sinka Judit vagyok a Lisztvarázs megalkotója

 

2010-ben, gyógyíthatatlan autoimmun betegségeket diagnosztizáltak nálam. A hagyományos orvoslás által kínált lassú gyilkos protokolltól elfordulva, a paleolit táplálkozást választottam. A diagnózisommal majdnem egy időben 7 éves kislányomnál ételallergiát és étel intolarenciát állapítottak meg.

Rengeteg időt töltöttem a konyhában, – megismerve a különleges alapanyagok tudását, hatásmechanizmusát – napról napra egyre szuperebb ételek jöttek ki a kezeim közül. Innentől már egy lépés volt, hogy a lisztkeverékeket másokhoz is eljuttassam.

Főző tanfolyamokat kezdtem el vezetni, receptjeim jelentek meg a Paleolit konyha magazinban és írásaim a Paleolit életmód magazinban, Paleolit főzőleckék címmel DVD-m jelent meg.

Nem álltam meg a fejlesztésben. Szerettem volna olyat alkotni, ami minden egészségtudatos ember álma, egy olyan lisztkeverék, ami annyira univerzális, hogy a búzaliszt teljesen kiváltható vele, allergén mentes, semleges íz világú. Felhasználói a rohanó világban egyszerű, élhető, hosszú távú életmódváltásban gondolkodnak. Hisz hosszú távon kevés ember képes néhány alapanyagból változatosan étkezni úgy, hogy ne vágyna a régi ételek paleo köntösbe bújtatott – akár alkalmankénti – fogyasztására. Így alkottam meg a Lisztvarázs lisztkeveréket.

A boldog élet egyik alappillére az egészség. Az emberek többségének ez adott, melyet meg kell tanulni megőrizni a modern, gabona, – és finomított szénhidrát alapú, gyors ételekben gazdag táplálkozás kizárásával. Ehhez ajánlom jó szívvel a Lisztvarázs lisztkeveréket és a PaleoLét termékeket.

Jó egészséget kívánok!

Sinka Judit

aláírás

A lisztvarázs megalkotója

Nézzük mit is tud a Lisztvarázs

Gluténmentes, cukormentes, tejmentes liszt mely tökéletes alternatíva a búzaliszt teljes kiváltására.

  • ételallergiásoknak,
  • testsúly problémával küzdőknek és
  • mindazoknak, akik vigyázni akarnak saját és mikrokörnyezetük egészségére.
  • Legyen szó akár péksüteményről: kenyér, zsemle, kakaós csiga, pizza, fonott kalács
  • Használhatod leves,- és  főzeléksűrítéshez, tészta-, és galuskakészítés.
  • Továbbá kitűnő süteményalapként is szolgál akár gyúrt vagy kevert tésztához.

A gondosan válogatott összetevők kiegészítik egymást mind működésében, mind pedig hatásmechanizmusában.

Tápióka keményítő: közepesen magas szénhidrát tartalom, rezisztens keményítő tartalommal

Kókuszliszt: magas rost-, vitamin- és ásványi anyag tartalom

Lenmagliszt:  magas rost-, vitamin- és ásványi anyag tartalom

Útifűmaghéj: vízben oldható növényi rost a szénhidrát felszívódás lassításában játszik fontos szerepet

Konjak liszt: vízben oldható növényi rost a szénhidrát felszívódás lassításában játszik fontos szerepet

Mások mondták…

Send this to a friend